Vincent Van Gogh Kanvas Tablo Modelleri ve Fiyatları

Vincent Van Gogh Kanvas Tablo Modelleri ve Fiyatları

Vincent Van Gogh Kanvas Tablo Modelleri ve Fiyatlar

Vincent Van Gogh Yıldızlı gece tablosu

 Vincent Van Gogh modern resim sanatının öncünsü. Kanvas tablolarda bu ressamın bir birinden özel eserleri yer almaktadır. Tablolarda ki pamuk kumaş ve . 3 cm kalınlığında ahşap çerçeveler sayesinde resimler duvarda eğilmez  olup yıllarca kullanılabilir. Yüksek çözünürlüklü baskı ile resimler orijinallerini aratmayacak görselliğe sahiptir. Vincent Van Gogh tabloları ev ve diğer mekanlar için çok özel dekorasyonlar tasarlamayı sağlar. Vincent Van Gogh’un Kanvas Tablo Modellerini ve Fiyatlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Çerçeve ebatları 45X30 cm den başlayıp 200x100 cm boyutlarına kadar çeşitli boyutlarda seçilebilir. . Vincent Van Gogh değişen ruh hallerine sahip "izlenimcilik” akımının en önemli ressamlarından biridir. Resimlerinde duyguları da anlatır. Renkleri bazen anlaşılmaz bir biçimde tuvale yansıtır.  Vincent Van Gogh’un en ünlü başyapıt eserlerinden bazılarını 

Van Gogh’un En Ünlü Eserleri

  • Çiçek açan badem ağacı tablosu : Bu resim sanatçının birçok doğa ve ağaç resmi arasında en sevilenlerden biridir. Çiçek Açan Badem Ağacı tablosu bahar sevincini ve coşkusunu yansıtır.
  • Yıldızlı Gece tablosu: Sanatoryumda pencereden bakarak esinlendiği resmin yapım yılı 1890’dır. Resimde renkler ve boyut kavramının derinliği dikkat çeker. Eser sadece sanatçının değil tüm resim dünyasının en önemli eserleri arasında sayılmaktadır.
  • Ay çiçekleri tablosu : Sunflowers adıyla bilinen eser ressamın birçok ayçiçeği tablosundan en beğenilenidir.
  • Vazodaki çiçek: Sanatçının çiçekleri değişen ruh hallerine göre resmettiği bilinmektedir. Bu ruh hali bazen karamsar bazen de hayatla doludur. Vazodaki  Çiçek tablosu onun coşkulu dönemlerinden birine ait olduğu düşünülmektedir.
  • Sandalye: Vincent Van Gogh sandalyelerinin resmini yapmayı seven bir sanatçıdır. Onları bazen tek başlarına bazen bir kediyle ya da burada olduğu gibi bazı eşyalar ile resmeder.
  • Kendi portresi: Sanatçı defalarca kendi oto portresini çizmiştir. Kulağını kestikten sonra sağlam olan yan profilini aynadan bakarak resmetmiştir. 1889 yılında yaptığı bu çalışmada da çöküntülü ruh hali yüz çizgilerinde belirgin bir şekilde görülüyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.