salon tabloları

salon tabloları

Salon tabloları dekorasyon

Salon tabloları modelleri

Dekoratif Salon Tabloları

Dekoratif salon tabloları kişiye özel tasarlanmakla beraber çoklu tablo halinde de bulunabilmektedir. Salon tabloları farklı dekorasyonlara hitap edecek şekilde farklı ebat ve desenlerde üretilmektedir. Ev ve işyerlerinde kullanım alanına sahip olan salon tabloları ortama renk katmak açısından oldukça tercih edilen modellerdendir.

Odaların görünümünü doğrudan etkileyerek estetik görünüm kazandıran salon tabloları mobilyalar ve aksesuarlar ile uyumlu seçilmelidir. Evinizin genel konseptinin göz ardı edilmemesi tablonun duyguları yansıtması ve görsellik kazandırmasının önüne geçebilir. Görselliği yüksek tablolar kişinin mutlu ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturmasını sağlar. Hayatın etkileyici bir anının tabloya döküldüğü dekoratif tablolar ile salonlara modern ve sıcak bir hava katılabilir.

Salon Kanvas Tablolar

Kişilerde farklı duygular uyandıran modern kanvas salon tabloları sanatsal güzelliğinin yanı sıra kullanışlı olması dolayısıyla tercih edilmektedir. Tablolarda canlı renklerin kullanımı ile salondaki vurgu tablo üzerinde toplanarak farklı bir hava yaratılabilir. Farklı ebatlarda üretimi gerçekleştirilen salon tabloları duvarı kaplayacak ebatlarda ya da daha küçük veya parçalı modellerde üretilebilmektedir.

Salon tabloları çeşitleri arasında sanatsal duygu yansıtan, arkadaşlık duygusuna vurgu yapan, sanatsal derinlik sunarak insan ilişkilerine odaklanan modeller bulunmakta olup kategorinin en çok tercih edilen tabloları arasında;

·kaliteli ve sağlam yapıda,

·büyüleyici fotoğraflardan oluşan,

·sanatsal bakımdan güçlü olan ve

·insana görsel ve duygusal olarak hitap eden tablolar yer almaktadır.

Salon Tablo Fiyatları

Doğru renk seçimi ve konsept ile uyumlu tablonun seçimi ortamı estetik hale getirmektedir. Doğal bir görünüm yaratılmak istendiğinde mobilya ve aksesuarlara vurgu yapılarak soyut ekspresyonizm tarz tablolar kullanılabilir. Renklerin etkisi insan hayatını etkilediğinden renklerin size ve zevkinize uyum sağlamasının önemi büyüktür. Mavi ve yeşilin tonları gibi huzur veren renklerin ağırlıkta olduğu pastel tonlarının seçimi doğru olacaktır. Bu tablolar için de bu renklerin kullanımı iç açıcı bir ortam oluşturarak mutluluğunuza etki edecektir.Tablo modellere göre değişiklik gösteren fiyatlar kalite ile orantılandırıldığında uygun bir fiyatı müşterilere sunmaktadır. Özel işçilik gerektiren kanvas salon tablolarıyapımında müşteri özel isteklerine de açık şekilde davranılmaktadır.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.