Mutfak tabloları

Mutfak tabloları

Mutfak tabloları

Mutfak İçin Tablolar

Evimizin her yerinde kullanabileceğimiz duvarlarımıza astığımız tablolar, bulunduğu ortama hoş bir hava katar. Özellikle mutfaklarımız, görünüm açısından bizim için çok önemlidir. Ufak dokunuşlarla mutfaklarımızı güzelleştirmeye çalışırız. Yemek yaptığımız, yediğimiz ortamın enerjisi yüksek ve renkli olsun isteriz. Mutfak için tablolar bu durumda, bizim vazgeçilmezimiz olabilirler.

Mutfakta Tercih Edilen Temalar

 

Mutfak için tablolar arasında en çok tercih edilen tema meyve resimleridir. Meyveler, canlı renkleri ile tercihimizi etkiliyor olabilirler. Manzara resimleri, sevdiğiniz bir hayvanın resmi veya çiçek desenli resimleri de tercih edebilirsiniz. Küçük bir tema listelemesi yapacak olursak;

v Aşk Temalı

v Bebek-Çocuk

v Çiçek

v Doğa ve Manzara Temalı

v Eğlence Temalı

v Geometrik Desenli Tablolar

v Hayvan

v İnsan

v Sanat Temalı

v Siyah Beyaz Tablolar

v Şehir Tabloları

v Ünlü Ressamların Tabloları

v Yiyecek İçecek Tabloları da tercih edilebilecek temalardandır.

 

Tabloları mutfağımızın tasarımına göre de seçebiliriz. Bir kahve fincanı resmi tercihimizse, kahve tonlarında bir mutfağımız vardır ya da kahve içmeyi çok sevdiğimiz içindir. Bunun gibi her tarza ve beğeniye hitap edebilecek resim ve tablo çeşitleri bulunmaktadır.

 

Mutfak İçin Tablo Çeşitleri

 

Mutfak için tablolar neler olabilir diye düşündüğümüzde birçok seçenekle karşılaşabiliriz.

·Maliyeti ucuz ve şık duran tasarımıyla kanvas tablolar mutfaklar için de kurtarıcıdır. Ünlü ressamların resimlerini çok para harcamadan mutfak duvarlarınıza taşıyabilirsiniz. Tek parça veya birkaç parça kanvas tablonun birleşimiyle mutfağınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

·Mutfağında fazladan ışık arayanlar ledli tablo tercih edebilirler. Ledli tablolar, resmin arkasına yerleştirilmiş led ışıklarıyla tabloya gerçekmiş hissiyatı verir. Bir mum tablosu, led ışıklarıyla etrafına ışık saçan şık bir tabloya dönüşür.

·Günümüzde özel bir meslek grubu olan deri tablo yapımcıları, deri parçalarını birleştirerek ve süsleyerek çok farklı tasarımlar ortaya çıkarmaktadırlar. Mutfağında farklılık arayanlar ve biraz da deri katmak isteyenler, mutfak için tablolar olarak bu tarzı tercih edebilir.

·Mutfağımız biraz karışık olduğunda, mutfakta geçirdiğimiz zamanı kestiremeyiz. Mutfağımda mutlaka saatte bulunmalı diyenler için, bu konuda yardımcı saatli tablolar bulunmaktadır. Kanvas tablolar veya çerçeveli tablolarda da kullanılan ve şık tasarımları ile saatli tablolar, mutfak için tablolar arayanlara güzel bir seçenek olabilir.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.